Help

SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Microsoft Exchange Server opnieuw configureren voor gebruik van een volledig gekwalificeerde domeinnaam

De internetbeveiligingsgemeenschap schaft het gebruik van intranetnamen en IP -adressen als primaire domeinnamen of de Subject Alternative Names (SAN's) in SSL -certificaten geleidelijk af. Zie voor meer informatieKan ik een certificaat aanvragen voor een intranetnaam of IP -adres? .

Als je een intranetnaam of IP -adres gebruikt voor een SSL die wordt gehost op een Microsoft® Exchange Server, kun je voldoen aan de richtlijnen van het Certificate Authorities Browser Forum door je server zo te configureren dat deze een Fully Qualified Domain Name (FQDN) accepteert. Je kunt bijvoorbeeld de interne naam server.local wijzigen in FQDN mail.coolexample.com .

Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je een interne DNS -zone voor je domeinnaam maken (bijvoorbeeld autodiscover.coolexample.com ) en een MX -record dat naar het interne IP -adres van je server verwijst. adres.

De onderstaande codevoorbeelden bevatten de volgende variabelen:

 • Vervang mail.coolexample.com door je FQDN
 • Vervang Your_Server_Name door de daadwerkelijke naam van je server

Opmerking: we raden ten zeerste aan dat alleen ervaren serverbeheerders deze procedure implementeren. Deze instructies zijn niet van toepassing op Windows Server® 2012 of Microsoft Small Business Financials (SBF) Server.

Om Microsoft Exchange Server opnieuw te configureren voor het gebruik van een volledig gekwalificeerde domeinnaam

 1. Start de Exchange Management Shell .
 2. Om de Autodiscover -URL te wijzigen, typ je de volgende opdracht en druk je vervolgens op Enter :
  Set -ClientAccessServer -Identity Your_Server_Name -AutodiscoverServiceInternalUri https: // mail.coolexample.com /autodiscover/autodiscover.xml
 3. Om het kenmerk InternalUrl van de EWS te wijzigen, typt u de volgende opdracht en drukt u vervolgens op Enter :
  Set -WebServicesVirtualDirectory -Identity " Your_Server_Name \ EWS (Default Web Site)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /ews/exchange.asmx
 4. Om het kenmerk InternalUrl voor webgebaseerde offlineadresboekdistributie te wijzigen, typt u de volgende opdracht en drukt u vervolgens op Enter :
  Set -OABVirtualDirectory -Identity " Your_Server_Name \ oab (standaard website)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com/oab
 5. Als je de Unified Message -service in Exchange Server 2007 gebruikt: Typ de volgende opdracht om het kenmerk InternalUrl van de UM -webservice te wijzigen en druk vervolgens op Enter :
  Set -UMVirtualDirectory -Identity " Your_Server_Name \ unifiedmessaging (Default Web Site)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /unifiedmessaging/service.asmx
 6. Open IIS -beheer om de groepen van toepassingen te recyclen.
 7. Vouw de lokale computer uit en vouw vervolgens Toepassingsgroepen uit .
 8. Klik met de rechtermuisknop op MSExchangeAutodiscoverAppPool en klik op Recyclen .

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.