Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Microsoft Edge: wis je cache

Als je problemen ondervindt bij het weergeven van je website, kun je proberen je cache te wissen en vervolgens je site opnieuw te bezoeken.

1. Selecteer hetPictogram van drie horizontale stippen Instellingen en meer menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Privacy en services in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  4. Selecteer in het gebied Browsegegevens wissen Kies wat u wilt wissen .

Opmerking: het selecteren van cookies en websitegegevens kan ook helpen bij het oplossen van enkele problemen die je mogelijk hebt, maar als je je cookies verwijdert, worden alle wachtwoorden verwijderd die je in je browser hebt opgeslagen.

5. Selecteer alleen afbeeldingen en bestanden in de cache .
  6. Selecteer Nu wissen .
    Selecteer alleen afbeeldingen en bestanden in de cache

Verwante stap

• Probeer je website opnieuw te bekijken.