Basis- en Pro-reseller Help

Microsoft 365 van GoDaddy verkopen

Als reseller van GoDaddy kun je allerlei producten verkopen met Microsoft 365. Je klanten zien het GoDaddy-merk op een paar plekken, zoals op de productpagina en de pagina Gebruiksvoorwaarden.

Registreren om Microsoft 365 te verkopen

Als je Microsoft 365 wilt gaan verkopen, kun je je registreren via het Bedieningscentrum voor resellers. Bekijk de Resellerovereenkomst voor meer informatie.

Nadat je je hebt geregistreerd, is Microsoft 365 de enige optie voor e-mail voor klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. In alle andere markten kunnen klanten Microsoft 365 en Professional Email kopen; dit laatste product wordt onder eigen merk verkocht.

Vereisten voor aangepaste webwinkels

Als je Microsoft 365 in een aangepaste webwinkel wilt verkopen, moet aan bepaalde vereisten worden voldaan:

  1. Op iedere advertentiepagina of aangepaste pagina waarop Microsoft 365 wordt verkocht moet worden vermeld dat GoDaddy is betrokken op de pagina waarvoor reclame wordt gemaakt voor de abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld de volgende zin gebruikten: 'Microsoft 365 wordt verstrekt door GoDaddy.com, LLC. Bekijk de voorwaarden voor meer informatie.'
  2. Microsoft 365 moet de enige e-mailoptie zijn op je website als je klant zich in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada of Australië bevindt.

Let op: van gedachten veranderd? Neem contact op met onze GoDaddy-experts om je af te melden als verkoper van Microsoft 365. Het product wordt niet verkocht via je webwinkel, maar klanten die het product al via je winkel hebben gekocht, kunnen het nog steeds zonder onderbrekingen gebruiken en vernieuwen.

Meer informatie