Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Opties voor klantenondersteuning bijwerken voor mijn reseller -webwinkel

Werk in het Reseller Control Center de supportopties voor je account bij om te bepalen hoe je klanten communicatie en support ontvangen voor eventuele problemen.

Opmerking: klantondersteuning en outreach -services zijn momenteel alleen beschikbaar in het Engels.
  1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen , selecteer Ondersteuningsopties .
    Selecteer Ondersteuningsopties
  3. Bewerk de volgende opties:
    • Standaardmarkt : Selecteer het land en de taal van je voorkeur.
    • Klantondersteuning : Bepaal of je wilt dat GoDaddy klantenondersteuning biedt of dat je zelf ondersteuningsproblemen oplost. Als je je eigen support beheert, laat je klanten weten hoe ze je kunnen bereiken door je telefoon, e -mail en/of contact -URL toe te voegen.
    • Contactvoorkeuren : voer een e-mailadres voor contact in dat moet worden weergegeven in je webwinkel en in nieuwsbrieven en klantcommunicatie, en meld je aan voor evenementmeldingen en -updates.
    • Over je bedrijf : leg in 300 tekens of minder uit wat je bedrijf zo geweldig maakt, zodat we je klanten het beste kunnen helpen wanneer ze bellen voor support of productaankopen.
    • Klantenservice : Verwelkom klanten aan boord of bel om ze te bedanken voor het verlengen van services. Vink het vakje aan om GoDaddy toe te staan klanten namens jou te bellen onder je bedrijfsnaam.
  4. Selecteer Opslaan om je wijzigingen toe te passen.