Met een wachtwoord beveiligde mappen in mijn Linux -hostingaccount

Om de toegang tot mappen op je Linux -hostingwebsite te beperken, gebruik je de mapprivacyfunctie van cPanel. Bezoekers kunnen alleen door een beperkte map bladeren nadat ze een gebruikersnaam en wachtwoord hebben ingevoerd.

Opmerking: deze functie biedt geen typische aanmeldingservaring voor leden, zoals een bank- of winkelsite. Dergelijke functies vereisen databases en zijn veel complexer.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. In de cPanel startpagina in de secton bestanden op Directory Privacy.
  5. Blader op de pagina Privacy van cPanel naar de map die je wilt beschermen en klik vervolgens op de mapnaam.
  6. Selecteer Deze map met een wachtwoord beveiligen , voer vervolgens een naam in voor de beschermde map en klik op Opslaan .

Opmerking: De naam die je opgeeft, wordt weergegeven wanneer een bezoeker toegang probeert te krijgen tot het telefoonboek. Het is gewoon een label voor die map en verandert de feitelijke mapnaam niet.

7. Vul in de sectie Gebruiker maken de velden in en klik op Opslaan .