Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meld je op afstand af bij mijn GoDaddy -account

Meld je op afstand af bij je GoDaddy -account als je denkt dat je account mogelijk gehackt is, of als je niet meer weet of je uitgelogd bent bij een gedeeld apparaat.

1. Ga naar je GoDaddy- pagina Aanmelden en pincode.
  2. Selecteer Alle sessies beheren onder Actieve aanmeldingen om alle apparaten en browsers weer te geven die zijn aangemeld bij je account.
    Klik op Alle sessies beheren
  3. Selecteer Afmelden om je af te melden bij een specifiek apparaat of browser. Selecteer vervolgens opnieuw Afmelden in het nieuwe venster om te bevestigen. Je wordt binnen 5 minuten afgemeld bij dat apparaat of die browser.