Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meld je aan voor de eSource -nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van ons resellerprogramma, kun je je abonneren op onze eSource-nieuwsbrief. Het bespreekt nieuwe promoties, productaanbiedingen en meer om je een duidelijk beeld te geven van wijzigingen en ontwikkelingen in je bedrijf.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Instellingen en selecteer vervolgens Ondersteuningsopties .
    de branding van de winkel aanpassen
  3. Onder Contactvoorkeuren, voert u uw voorkeur Contact E-mail.
  4. Vink het vakje aan om te bevestigen Ja, waarschuw mij voor evenementmeldingen en belangrijke updates .
    Voer het e -mailadres voor contact in
  5. Opmerking: Als je deze optie selecteert, ontvang je ook e -mails om je op de hoogte te stellen wanneer je klanten NIEUWE producten kopen bij je webwinkel.

6. Klik op Opslaan om je abonnement te starten.