Meld je aan bij webmail

Maak kennis met je nieuwe webmail, Outlook op het web! Dit is wat je kunt verwachten wanneer je je voor het eerst aanmeldt.

1. Meld je aan bij webmail op email.godaddy.com . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (dezelfde authenticatie als Workspace Email). Maak een bladwijzer van deze pagina voor eenvoudige toegang.
    Voer het e -mailadres in en meld je aan
  2. Als je dat nog niet hebt gedaan, voer je een herstelmailadres in en selecteer je Opslaan & Doorgaan . Je kunt je herstelmailadres op elk gewenst moment wijzigen.
    Voer het herstelmailadres in
  3. Volg de aanwijzingen om te ontdekken wat je kunt doen met Microsoft 365 en Outlook.
    Krijg je werk gedaan met Office 365
  4. Zodra je je apps ziet, open je Outlook . Je gaat naar je nieuwe inbox.
    Aanmeldingspagina
  5. Selecteer Nieuw bericht om je eerste e -mail te verzenden met Outlook op het web!
    E -mailconcept in Outlook