Meld je aan bij phpMyAdmin in Windows Hosting

Om databasebeheertaken uit te voeren, zoals het wijzigen van waarden of het uitvoeren van query's, kun je phpMyAdmin gebruiken. Zo kom je er in je Windows Hosting -account.

Opmerking: Programma's zoals WordPress® en Joomla® hebben hun eigen interface voor het werken met databases. Als je een van deze programma's gebruikt, hoef je phpMyAdmin waarschijnlijk niet te gebruiken om de database te beheren, tenzij je hier specifiek voor geïnstrueerd wordt. Maak altijd een back -up van je database voordat je deze aanpast.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt beheren.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. In de Plesk homepage, in de linker navigatie te kiezen Databases.
  5. Voor het domein dat u wilt beheren, selecteert phpMyAdmin.

Meer informatie

• Voor meer informatie over het werken met phpMyAdmin, bezoek phpmyadmin.net.