Meld je aan bij phpMyAdmin in Plesk -hosting

phpMyAdmin stelt je in staat MySQL -databases te beheren. Je kunt databasewaarden wijzigen, query's uitvoeren en je databasestructuur maken, bekijken en wijzigen.

Opmerking: voordat je het aanpast, moet je altijd een back -up van je database maken .

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op Databases .
  6. Klik op de database die je wilt gebruiken.
  7. Klik in het gedeelte Tools op Webadmin .

Opmerking: Programma's zoals WordPress® en Joomla® hebben hun eigen interface voor het aanpassen van de meeste aspecten van een database. Als je een van deze programma's gebruikt, hoef je phpMyAdmin waarschijnlijk niet te gebruiken om de database te beheren, tenzij je hier specifiek voor geïnstrueerd wordt.

Ga naar phpmyadmin.net voor meer informatie over het werken met phpMyAdmin nadat je bent aangemeld.