Meld je aan bij phpMyAdmin in mijn Linux -hostingaccount

Zo meld je je aan bij phpMyAdmin om je MySQL -databases te beheren. U kunt databasewaarden wijzigen, query's uitvoeren en uw databasestructuur maken, bekijken of wijzigen. Maak een back -up van je database voordat je deze aanpast.

Opmerking: Programma's zoals WordPress en Joomla hebben hun eigen interface voor het aanpassen van de meeste aspecten van een database. Als je een van deze programma's gebruikt, hoef je phpMyAdmin waarschijnlijk niet te gebruiken om de database te beheren, tenzij je hier specifiek voor geïnstrueerd wordt.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linker bovenhoek van het account dashboard op phpMyAdmin.
    selecteer phpmyadmin

De startpagina van phpMyAdmin voor je account wordt weergegeven.
    phpmyadmin startpagina