Meld je aan bij OneDrive of SharePoint

Beschouw OneDrive als je persoonlijke bibliotheek voor het opslaan en organiseren van al je documenten. Je hebt overal en op elk apparaat toegang tot OneDrive -bestanden en je kunt ze bewerken met de Microsoft 365 -apps (de online versies van Microsoft Outlook, Word, PowerPoint en Excel).

Als je als team werkt, gebruik je SharePoint voor naadloze samenwerking. Je bent productiever dan ooit met tools om nieuws te delen, evenementen bij te houden en de bronnen van je organisatie te beheren.

Vereist: Je hebt Online Essentials-, Premium- of Enterprise -abonnementen nodig voor toegang tot OneDrive of SharePoint.
  1. Meld je aan bij email.jedomein (bijvoorbeeld email.coolexample.com ). Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer het menu en kies OneDrive of SharePoint .
    OneDrive- en SharePoint -pictogrammen
  3. Zodra je de app hebt geopend, kun je nieuwe documenten maken, openen en uploaden.