Meld je aan bij Office online of Outlook.com

De snelste manier om je e-mailaccount te openen is door je online aan te melden via Office 365 of Outlook op het web.

1. Ga naar Outlook op het web of de aanmeldpagina van Office 365.
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Office 365 in. Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken hier niet.
  3. Selecteer Aanmelden. We raden je aan deze aanmeldpagina‘s in je favorieten te zetten om ze vanaf je browser snel te vinden.

Je kunt ook een aangepaste aanmeldpagina voor e-mail maken, die de domeinnaam van je e-mail gebruikt om rechtstreeks in te loggen. Is je domeinnaam bijvoorbeeld coolexample.com, dan is je gepersonaliseerde aanmeldpagina voor e-mail email.coolexample.com.

Om een gepersonaliseerde aanmeldpagina te maken, vervang je coolexample.com met je domeinnaam. Is je domeinnaam amybarkandwines.net dan zou je je aanmelden bij je e-mail door email.amybarkandwines.net in je browser in te voeren (samen met je aanmeldgegevens van Office 365).