Meld je aan bij Office online of Outlook op het web

De snelste manier om je e-mailaccount te openen is door je online aan te melden via Microsoft 365 of Outlook op het web.

1. Ga naar Outlook op het web of de aanmeldpagina van Microsoft 365.
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365 in. Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken hier niet.
  3. Selecteer Aanmelden. We raden je aan deze aanmeldpagina‘s in je favorieten te zetten om ze vanaf je browser snel te vinden.

Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

Je kunt je ook aanmelden bij je e-mail met de domeinnaam van je e-mail. Is je domeinnaam bijvoorbeeld coolexample.com, dan is je aanmeldpagina voor e-mail email.coolexample.com.

Voor toegang tot je aanmeldpagina vervang je coolexample.com door je domeinnaam. Is je domeinnaam amybarkandwines.net dan zou je je aanmelden bij je e-mail door email.amybarkandwines.net in je browser in te voeren (samen met je aanmeldgegevens van Microsoft 365).