Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meld je aan bij mijn GoDaddy -account met een beveiligingssleutel

Nadat je een hardwarebeveiligingssleutel hebt ingesteld voor gebruik met tweestapsverificatie (2SV), kun je je als volgt aanmelden bij je account met die sleutel.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account. We vragen je om je beveiligingssleutel aan te sluiten.
  2. Verbind je beveiligingssleutel met je apparaat en druk op de knop. We verifiëren je sleutel en loggen je in op je account.

Wat gebeurt er als ik mijn hardwarebeveiligingssleutel heb ingesteld ... maar ik heb deze niet bij me?

Als dat het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken! We gebruiken in plaats daarvan je back -upmethode.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account. Wanneer je wordt gevraagd om je beveiligingssleutel te koppelen, klik je op Ik heb geen toegang tot mijn beveiligingssleutel .
  2. Selecteer je authenticatie -app in de lijst.
  3. Voer in het veld Verificatiecode de 6-cijferige code van je app in en klik op Verifiëren . We verifiëren de code en loggen je in op je account.