Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meld je aan bij mijn Gen 4 -server met Plesk

Je kunt direct inloggen bij Plesk met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je Generation 4 VPS of Dedicated server. Dit is een veilige manier om anderen toegang te geven tot de server zonder hen het wachtwoord van je GoDaddy -account te geven. Je hoeft geen beheerderstoegang te hebben om op deze manier in te loggen.

1. Open een webbrowser met deze URL: https://[het IP-adres van jouw server]:8443.
  2. Voer admin in als je gebruikersnaam.
  3. Voer het wachtwoord van je hostingaccount in en klik vervolgens op inloggen.