Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meerdere website-leden toevoegen

De privépagina's van Website Builder kunnen alleen worden bekeken door mensen die een e -mail ontvangen met een privélink. Je kunt meerdere leden toevoegen door de e -mailadressen handmatig in te voeren of door een spreadsheet met namen en e -mailadressen te importeren. (Of je kunt leden één voor één toevoegen .)

Opmerking: deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor klanten in de VS. Ook kun je pas leden toevoegen nadat je ten minste één privépagina hebt gemaakt . Leden hebben toegang tot alle privépagina's van je site.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer het tabblad Verbindingen en kies Leden .
    selecteer connecties-leden
  3. Selecteer Uitnodigen .
  4. Selecteer het tabblad Veel toevoegen of Bestand importeren:
    • Voer op het tabblad Veel toevoegen e -mailadressen in, gescheiden door komma's.
    • Selecteer op het tabblad Bestand importeren Bladeren en navigeer naar een bestaande spreadsheet met namen en e -mailadressen.

Opmerking: De spreadsheet moet zijn opgemaakt als een CSV- (door komma's gescheiden waarden), XLS- of XLSX-bestand om te kunnen uploaden. Of selecteer Voorbeeld ophalen en gebruik het gedownloade CSV -bestand als een sjabloon om je eigen namen toe te voegen.

5. Als je klaar bent op een van de tabbladen, vink je het vakje aan bij Een e -mail voor het maken van een wachtwoord verzenden naar nieuwe leden . Selecteer vervolgens Spreadsheet toevoegen of importeren.

Opmerking: Selecteer Voorbeeld als je een voorbeeld wilt zien van de e -mail die je uitgenodigde leden ontvangen.

6. Zodra het uploaden is voltooid, wordt het venster automatisch gesloten en kun je je toevoegingen aan de ledenlijst bekijken.