Naar hoofdinhoud gaan

Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Meerdere website-leden toevoegen

De privépagina's van Websites + Marketing kunnen alleen worden bekeken door mensen die een e -mail ontvangen met een privélink. Je kunt meerdere leden toevoegen door de e -mailadressen handmatig in te voeren of door een spreadsheet met namen en e -mailadressen te importeren. (Of je kunt leden één voor één toevoegen .)

Opmerking: deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor klanten in de VS. Ook kun je pas leden toevoegen nadat je ten minste één privépagina hebt gemaakt . Leden hebben toegang tot alle privépagina's van je site.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
 2. Selecteer het tabblad Verbindingen en kies Leden .
  selecteer connecties-leden \ r \ n \ t
 3. Selecteer Uitnodigen .
 4. Selecteer het tabblad Veel toevoegen of Bestand importeren :
  • Voer op het tabblad Veel toevoegen e -mailadressen in, gescheiden door komma's.
  • Selecteer op het tabblad Bestand importeren Bladeren en navigeer naar een bestaande spreadsheet met namen en e -mailadressen.

  Opmerking: De spreadsheet moet zijn opgemaakt als een CSV- (door komma's gescheiden waarden), XLS- of XLSX-bestand om te kunnen uploaden. Of selecteer Voorbeeld ophalen en gebruik het gedownloade CSV -bestand als een sjabloon om je eigen namen toe te voegen.

 5. Als je klaar bent op een van de tabbladen, vink je het vakje aan bij Een e -mail voor het maken van een wachtwoord verzenden naar nieuwe leden . Selecteer vervolgens Spreadsheet toevoegen of importeren.

  Opmerking: Selecteer Voorbeeld als je een voorbeeld wilt zien van de e -mail die je uitgenodigde leden ontvangen.

 6. Zodra het uploaden is voltooid, wordt het venster automatisch gesloten en kun je je toevoegingen aan de ledenlijst bekijken.

Volgende stap

Meer informatie