Meerdere producten importeren

Als je een ervaren spreadsheetgebruiker bent, kun je de bulkimportfunctie van de Webwinkel gebruiken om meerdere producten uit een bestaande productdatabase toe te voegen, inclusief de bijbehorende afbeeldingen. Hoewel je producten kunt toevoegen aan of importeren in je winkel, is er geen exportoptie.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik in de lijst Producten op Webwinkel en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer in Webwinkel Producten in het menu Producten.
  4. Klik op de pagina Alle producten op Importeren .
    Klik op Importeren op de pagina Alle producten.
  5. Klik op de pagina Producten importeren op Startersjabloon met voorbeeldgegevens downloaden . Dit is een voorbeeldbestand waarmee je snel kunt zien hoe je je gegevens moet structureren voordat je deze uploadt naar de Webwinkel.
    Klik op Startersjabloon met voorbeeldgegevens downloaden.
  6. Open het gedownloade sjabloon om te zien hoe het is georganiseerd.
    Open het sjabloon om te zien hoe het is georganiseerd
  7. Gebruik het sjabloon als handleiding om je eigen productspreadsheet in te delen. Kijk ook op Productinformatie indelen voor bulk-import voor meer informatie.
  8. Nadat je de spreadsheet hebt geformatteerd, sla je deze op als een CSV -bestand en upload je je productinformatie .