Meerdere producten importeren

Als je een ervaren spreadsheet-gebruiker bent, kun je de functie Bulk-import van Webwinkel gebruiken om meerdere producten vanuit een bestaande productdatabase toe te voegen, inclusief de afbeeldingen ervan.

1. Log in bij je Accountmanager.
  2. Klik in de lijst Producten op Webwinkel en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer in Webwinkel Producten in het menu Producten.
  4. Klik op de pagina Alle producten op Importeren.
    Klik op Importeren op de pagina Alle producten.
  5. Op de pagina Importeer producten klik je op Download startersjabloon met voorbeeldgegevens, wat een voorbeeldbestand is waarmee je kunt zien hoe je je gegevens moet structureren voordat je deze uploadt naar de Webwinkel.
    Klik op Download startersjabloon met voorbeeldgegevens.
  6. Open het gedownloade sjabloon om te zien hoe deze is ingedeeld.
    Open het sjabloon om te zien hoe deze is ingedeeld
  7. Gebruik het sjabloon als handleiding om je eigen productspreadsheet in te delen. Kijk ook op Productinformatie indelen voor bulk-import voor meer informatie.

8. Na het indelen van de spreadsheet sla je deze op als CSV-bestand en upload je je productinformatie.