Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meerdere blogs op mijn website maken

Met Website Builder kun je meerdere blogsecties op je website maken: één blogsectie per pagina. Gebruikt in combinatie met blogcategorieën, kun je bepalen welke berichten in elke blogsectie worden weergegeven. Geef posts weer die betrekking hebben op specifieke onderwerpen, of laat het lijken alsof je meerdere blogs hebt.

Verplicht: Voordat je nog een blogpostsectie aan je site toevoegt, moet je er ten minste één blogpost en categorieën voor maken .

Deze video is onderdeel van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer en het gebruik van een blog voor je bedrijf .

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en locatie waar je je extra blogsectie wilt toevoegen en voeg een sectie toe . Je bent beperkt tot één blogsectie per pagina, dus je moet mogelijk nog een pagina toevoegen .
  5. Zoek naar de blogsectie en selecteer Toevoegen . Dit is net als het toevoegen van je eerste blogsectie .
  6. Kies welke categorie of categorieën je wilt weergeven in deze blogsectie.
  7. Bewerk de titel van de blogsectie, evenals de lay -out, accentkleur en achtergrondafbeelding.
  8. Selecteer Gereed .
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.