McAfee Secure Seal inschakelen

Door een McAfee Secure-certificaatzegel op je website te plaatsen, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze je site veilig kunnen gebruiken. Je kunt je gratis registreren voor McAfee Secure! Meer informatie over McAfee Secure .

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast het certificaat dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op het certificaat dat je wilt gebruiken.
  5. Kies in het gedeelte Het beveiligingszegel van je SSL-certificaat weergeven voor McAfee of GoDaddy.
  6. Kopieer en plak de code in de HTML van je site om de zegel weer te geven.

Wanneer klanten op de zegel klikken, zien ze een realtime beveiligingscheck van je website.
Dialoogvenster SSL McAfee Secure-zegel