Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Marketplaces -recepten instellen

Recepten zijn een verzameling kanaalspecifieke sjablonen. Een sjabloon voor een Amazon -vermelding (één kanaal) kan bijvoorbeeld los staan van een sjabloon voor een Etsy -vermelding (een ander kanaal). Maak eerst je sjablonen voordat je recepten maakt.

Recepten besparen je nog meer tijd dan alleen sjablonen, omdat je met recepten meerdere sjablonen tegelijk kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld een recept aan een productcategorie toewijst, gebruikt elk product in die categorie het toegewezen recept en de sjablonen erin.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website waar je winkel zich bevindt.
  3. Selecteer op je Dashboard Store > Marketplaces .
  4. Ga naar Vermeldingen > Marketplaces toevoegen/beheren . (Als het opzetten van je winkel nieuw voor je is, moet je verbinding maken met ten minste één Marketplace voordat je een sjabloon kunt maken en, bij uitbreiding, een recept.)
  5. Selecteer Listingsjablonen in de linkerkolom.
  6. Selecteer het tabblad Vermeldingsrecepten.
  7. Voeg vanaf hier een nieuw recept toe of bewerk of dupliceer een bestaand recept.
  8. Selecteer welke sjabloon (en) je in je recept wilt gebruiken. (Open indien nodig een nieuw tabblad en maak Marketplaces -sjablonen .)
  9. Je hebt de mogelijkheid om je recept toe te wijzen aan een productcategorie of om een nieuwe productcategorie te maken. Als je een recept aan een productcategorie toewijst, ontvangen alle nieuwe producten die je aan die categorie toevoegt automatisch de instellingen van je sjabloon (en).
  10. Geef je recept tot slot een beschrijvende naam en selecteer vervolgens Opslaan of Opslaan en sluiten .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.