Marketinge-mailberichten maken

Bouw contacten op met klanten door ze de mogelijkheid te bieden zich te abonneren op marketinge-mail, waaronder aanbiedingswaarschuwingen, promotie-evenementen of nieuwsbrieven. E-mailmarketingcampagnes kunnen het verkeer op je site verhogen.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Open uw site.
    • Voor Website Builder en Premium Webwinkel: scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
    • Voor digitale marketing: scrol omlaag naar Online marketing en selecteer Beheer naast de site die u wilt wijzigen.
  3. Open je e -mailmarketinggedeelte.
    • Voor Website Builder: Selecteer in je dashboard Marketing > E -mail.
    • Voor digitale marketing: Selecteer in je dashboard E -mailmarketing > Campagnes .
    • Voor Premium webwinkel: Selecteer in je dashboard Promoten > Promoten

Opmerking: de stappen van de Premium Webwinkel zijn vergelijkbaar met de onderstaande stappen, maar wijken iets af.

4. Selecteer Campagne opstellen of Opstellen.
  5. Selecteer een sjabloon om aan de slag te gaan.
    kies een sjabloon
  6. Geef je e-mail een naam, zodat je deze later terug kunt vinden. Dit is niet de onderwerpregel, maar een bestandsnaam.
  7. Gebruik de verschillende werkbalken om elementen toe te voegen, zoals tekst, afbeeldingen, titels en knoppen. Zie het volgende artikel voor meer informatie: Maak je eerste e-mailcampagne aan.
  8. In het rechterdeelvenster worden op je website gebruikte afbeeldingen weergegeven, die je naar de banner of tekst van je e-mail kunt slepen. Je kunt ook nieuwe afbeeldingen uploaden.
    sleep afbeeldingen naar sjabloon
  9. Als je klaar bent met het opstellen van je marketinge-mail, klik je op Doorgaan.
  10. Gebruik het tabblad Geadresseerden om e-mailadressen in te voeren of een lijst met contactpersonen te kiezen. Selecteer Doorgaan.
  11. Gebruik het tabblad Details om de naam en het e-mailadres van de afzender aan te passen en om de onderwerpregel aan te passen. Kies of je het bijhouden van links, weergaven en sociaal delen wilt inschakelen of uitschakelen. Selecteer Verzenden wanneer alles er goed uitziet. Als je de mailing voor een andere keer wilt plannen, selecteer je Later verzenden en volg je de aanwijzingen.
  12. Er worden een of meer bevestigingsberichten weergegeven. Sla op, annuleer of selecteer Dat ziet er goed uit. Verzend!

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is Les 17, Aan de slag met E-mailmarketing, uit de serie instructievideo‘s.