Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Markeer gegevens als geëxporteerd

Omdat deze plug -in handmatige en meervoudige geautomatiseerde export ondersteunt, is het belangrijk om na te denken over wat er met een bestelling of klanten gebeurt na export. Dit is vooral belangrijk voor winkels die geautomatiseerde export naar externe bronnen verzenden. Je zou dezelfde bestelling niet willen opnemen in meerdere geautomatiseerde exporten naar je afhandelingscentrum, maar je zou die bestelling ook niet willen uitsluiten van een geautomatiseerde export als je de bestelling handmatig voor een ander doel hebt geëxporteerd.

Om je volledige controle te geven over welke gegevens zijn opgenomen / uitgesloten van je export, hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de exportstatus te wijzigen (of een item al dan niet is geëxporteerd), zowel op mondiaal niveau (bijv. Heeft invloed op al je exporten) als op individuele geautomatiseerde export.

Verplicht: Klant / bestelling / coupon exporteren is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

Wat gebeurt er als er iets wordt geëxporteerd?

Wanneer je een bestelling of klant handmatig exporteert, wordt deze gemarkeerd als geëxporteerd en wordt deze uitgesloten van alle toekomstige geautomatiseerde exporten. De bestelling of klant wordt echter wel opgenomen in toekomstige handmatige exporten. Als je niet wilt dat je handmatige export invloed heeft op toekomstige geautomatiseerde exporten, moet je de instelling Markeren als geëxporteerd uitschakelen voordat je exporteert.

Wanneer je een bestelling of klanten automatisch exporteert, wordt deze gemarkeerd als geëxporteerd voor die geautomatiseerde export en wordt deze alleen uitgesloten van toekomstige uitvoeringen van die geautomatiseerde export . Dit voorkomt dat je dezelfde bestelling steeds opnieuw verzendt naar je fulfilmentcentrum.

Hoe kan ik wijzigen of iets is gemarkeerd als geëxporteerd?

Je kunt bestellingen / klanten markeren als geëxporteerd of niet geëxporteerd vanaf enkele locaties.

  • Bestellingen of gebruikerslijsten . Gebruik de bulkacties Markeren als geëxporteerd of Markeren als niet geëxporteerd om de exportstatus voor de geselecteerde objecten te wijzigen. Hierdoor wordt de exportstatus voor alle exporten gewijzigd.
  • Bestelgegevens of gebruikersgegevenspagina's . Selecteer een specifieke order of gebruiker om de exportstatus op mondiaal niveau (dwz van invloed op alle exporten) of voor een of meer geautomatiseerde exporten te wijzigen. Hiermee kun je bepalen of een bestelling of klant moet worden opgenomen in bepaalde toekomstige geautomatiseerde exportproducten.

Opmerking: het wijzigen van de exportstatus naar “niet geëxporteerd” is geen permanente wijziging . Deze status wordt ongedaan gemaakt als de bestelling of klant wordt opgenomen in een toekomstige export.

Meer info