Mapmachtigingen aan gedelegeerden toewijzen

Nadat je toegang hebt gedelegeerd aan een andere klant van GoDaddy, heeft deze namens jou toegang tot je account op een niveau dat jij hebt ingesteld. Bij elk toegangsniveau krijgen gedelegeerde gebruikers toestemming om je domeinnamen te beheren. Je kunt je domeintoegang nog meer verfijnen door verschillende toestemmingsniveaus te verlenen aan domeinmappen die je hebt aangemaakt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer in het bovenste menu Instellingen en dan Mappen beheren.
  3. Selecteer het potloodpictogram naast de domeinmap die je wilt bewerken.
  4. Onder Beheertoegang en Toegang overdragen stel je het pictogram in op Aan of Uit om de machtigingen voor elke gedelegeerde aan te passen.
    Toegangsniveau Beschikbare acties
    Beheertoegang
    • Contactgegevens bijwerken
    • Naamservers bewerken
    • Hostnamen bewerken
    • Doorsturen bewerken
    • Vergrendelen of ontgrendelen
    • Instellingen voor automatisch verlengen
    • Subdomeinen beheren
    Toegang overdragen
    • Overdragen naar een ander account van GoDaddy
    • Overdragen naar een andere registerhouder
    • Domeinen verwijderen
    • Domeinen via een veiling verkopen

Opmerking: Als je het niveau Beheertoegang wilt bewerken, schakel je voor elke gedelegeerde Beheertoegang uit in de map Alle domeinen.

5. Klik op Opslaan.