SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Installeer handmatig een SSL -certificaat op mijn Cisco ASA 5500 VPN/Firewall

Nadat je certificaataanvraag is goedgekeurd, kun je je certificaat downloaden van SSL -beheer en installeren op je Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) 5500 VPN of firewall.

1. Ga naar de map op je server waar certificaat en sleutelbestanden zijn opgeslagen en upload vervolgens je tussenliggende certificaat (gd_bundle.crt of een vergelijkbaar certificaat) en primaire certificaat (.crt-bestand met willekeurige naam) naar die map.
  2. Start de Cisco ASDM (Adaptive Security Device Manager).
  3. In de lijst van pictogrammen bovenaan het scherm klik je op Configuratie.
  4. Klik in de balk links op Remote Access VPN.
  5. Klik in het nieuwe venster aan de linkerkant om Certificaatbeheer uit te vouwen en klik op CA -certificaten .
  6. Klik aan de rechterkant van het hoofdgedeelte op Toevoegen.
  7. Voor de Trustpoint -naam voer je eenvoudig een naam in om je tussenliggende certificaat op een later tijdstip eenvoudig te identificeren.
  8. Selecteer het keuzerondje om te installeren vanuit een bestand en klik op Bladeren ....
  9. Selecteer je recentelijk geüploade gd_bundle.crt (of vergelijkbaar) bestand en klik op OK .
  10. Klik op Certificaat installeren om het tussenliggende certificaat te installeren.
  11. Ga in het venster aan de linkerkant naar de uitgebreide sectie Certificaatbeheer en klik op Identiteitscertificaten .
  12. Selecteer je recentelijk geïnstalleerde tussenliggende certificaat, waarin Niet beschikbaar voor afgegeven door en In afwachting van vervaldatum wordt weergegeven .
  13. Klik aan de rechterkant van het hoofdvenster op Installeren .
  14. Selecteer het keuzerondje om te installeren vanuit een bestand en klik op Bladeren ....
  15. Selecteer je recentelijk geüploade primaire certificaat (willekeurig genaamd .crt -bestand) en klik op OK .
  16. Klik op Certificaat installeren .
  17. Klik op OK om het succesbericht te sluiten.
  18. Terug in de Cisco ASDM vind je het paneel aan de linkerkant. Klik om Geavanceerd uit te vouwen en klik op SSL -instellingen .
  19. Selecteer in het gedeelte Certificaten de interface die wordt gebruikt om WebVPN -sessies te beëindigen en klik op Bewerken .
  20. Selecteer voor Primair ingeschreven certificaat je nieuw geïnstalleerde SSL in het vervolgkeuzemenu en klik op OK .
  21. Klik op Toepassen om de instellingen voor WebVPN -sessies die op de geselecteerde interface worden beëindigd, af te ronden.

Volgende stap

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.