Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg links naar sociale media toe aan mijn reseller -webwinkel

Geef links naar sociale media weer in je webwinkel, zodat je klanten je Facebook-, LinkedIn- of X -accounts (voorheen Twitter) kunnen bekijken. Je kunt je links naar sociale media op elk moment bijwerken of verwijderen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Webwinkel en vervolgens Sociale media .
    selecteer sociale media
  3. Voer je Facebook-, LinkedIn- of X -URL's in.
  4. Selecteer Opslaan om je links naar sociale media te publiceren.

Je links naar sociale media verschijnen over ongeveer 15 minuten in de voettekst van je webwinkel.

Meer informatie