Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Beheer kortingsprijzen voor mijn resellerklanten

Je kunt kortingsprijzen voor specifieke klanten in- of uitschakelen. Met kortingstarieven kunnen klanten, zoals familieleden of zakenpartners, producten en services kopen voor prijzen die lager zijn dan de verkoopprijs.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Rapporten en selecteer Klant zoeken .
    Klik in Rapporten op Klant zoeken
  3. Voer informatie in over de klant voor wie je kortingsprijzen wilt beheren en klik op Zoeken .
  4. Kies een naam om hun informatie te bekijken.
  5. Schakel het selectievakje Discount Shopper in of uit.
    Vink Discount Shopper aan of uit

Opmerking: je verdient geen commissie over aankopen die worden gedaan door kopers met korting.