Beheerde WordPress Help

Breng de laatste wijzigingen aan


Vereist: Je hebt het volgende nodig om de laatste bewerkingen uit te voeren en je handmatige migratie te voltooien:
  • Een FTP-app om toegang te krijgen tot het configuratiebestand van je site. We raden FileZilla aan.
  • Een tekstbewerker om het configuratiebestand van je site te bewerken. We raden Notepad++ aan. Gebruik geen toepassing voor tekstbewerking, zoals Microsoft Word, om bestanden te bewerken.
  • Je databasetabel voorvoegsel uit de stap - Importeer je database.

Dit is de laatste stap in de serie Mijn WordPress-site handmatig migreren.

Je bent bijna klaar met het handmatig verplaatsen van je WordPress-site! Om de laatste bewerkingen aan het configuratiebestand van je site te maken, maak je verbinding met je nieuwe site via een FTP-app en door het wp-config.php-bestand te bewerken. Je zult de tabelvoorvoegsels moeten bijwerken en je nieuwe Siteurl en Home toewijzen. Deze wijzigingen zullen je site verbinding laten maken met je nieuwe database.

  1. Maak verbinding met de nieuwe WordPress-site met een FTP-app. (Hulp nodig bij het verbinden met FTP?)
  2. Klik in FileZilla aan de kant van Externe site met de rechtermuisknop op wp-config.php om het menu te openen en selecteer dan Weergeven/bewerken.
    selecteer en bewerk het configuratiebestand
  3. Vind en bewerk $table_prefix in je editor zodat deze overeenkomt met het correcte voorvoegsel van de database die je in de vorige stap hebt geïmporteerd: Je database importeren. In het onderstaande voorbeeld was het oorspronkelijke tabelvoorvoegsel 'wp_9666d08kk3_' en wij hebben het bijgewerkt naar 'wp_'.
    Oud tabelvoorvoegsel
    Nieuw tabelvoorvoegsel
  4. Bewerk de Siteurl en Home zodat ze overeenkomen met het domein dat gekoppeld is aan je nieuwe WordPress-site. In dit voorbeeld gebruiken we het tijdelijke domein dat werd toegekend bij het opzetten van de account: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Gebruik het domein dat specifiek is voor de situatie van je account.
    • Siteurl: definieer( 'WP_SITEURL', 'http://coolexample.com');
    • Home: define( 'WP_HOME', 'http://coolexample.com');

    Site-URL en startpagina bijgewerkt in het configuratiebestand

    Opmerking: Het definiëren van deSiteurl enHome in je wp-config.php is tijdelijk totdat je klaar bent om je domein te wijzen op deze nieuwe hosting account.

  5. Sla de wijzigingen op in je editor. FileZilla zal een wijziging detecteren en bevestigen en zal aanbieden om het bestand naar de nieuwe site te uploaden. Selecteer Ja in FileZilla.
    Selecteer Ja om het bestand te uploaden

Gefeliciteerd! Je bent klaar met het handmatig verplaatsen van je WordPress-site. Bekijk de volgende gerelateerde stappen om je domein naar de nieuwe WordPress-site te laten verwijzen.


Verwante stappen

  • Voor WordPress- or Managed WordPress-abonnementen, vind en selecteer je de link Domein wijzigen in je beheerdashboard en wij zullen de rest voor je regelen.
    Tijdelijk domein-melding in WordPress
  • Als je domein geregistreerd is in een andere GoDaddy account, moet je je IP adres vinden, dan je A-record wijzigen.

Meer informatie