Maak verbinding met Over via mijn GoDaddy-account

Je kunt opvallende visuele content voor elk platform maken, zonder dat je enige vaardigheden voor grafisch ontwerp nodig hebt.

Over Pro is gratis voor alle gebruikers tot en met 31 oktober. Daarna is Over Free nog steeds beschikbaar voor alle gebruikers. OverPro zit inbegrepen in de Website Builder Premium- en Ecommerce-pakketten (bekijk de pakketten en prijzen), en ook Digitale marketingsuite.

Er zijn drie manieren om toegang te krijgen tot Over met je GoDaddy-account:

• In Website Builder of Digitale marketingsuite.
  • Op het web.
  • Via de mobiele app van Over (Android of iOS).

Opmerking: Je moet je aanmelden met je GoDaddy-account wanneer je Over opent via de website of app om te kunnen profiteren van de voordelen van Over Pro en om je afbeeldingen eenvoudig toegankelijk te maken vanaf de afbeeldingenbibliotheek van je site.

Gebruikmaken van verschillende aanmeldopties (bijv. Apple, Facebook of Google) maakt verschillende accounts aan. Projecten die worden opgeslagen in een bepaald account zijn niet zichtbaar voor een ander account.

In Website Builder

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder of Online marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt.
  3. Ga naar Marketing > Contentontwikkelaar.
  4. Begin met creëren of gebruik de Ontwerpeditor om een Nieuw project te starten of open Mijn projecten. Lees meer over het maken van een afbeelding voor sociale media of je site.

Op het web

1. Ga naar madewithover.com.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Meld je aan met behulp van je GoDaddy-aanmeldgegevens.
  4. Begin met creëren of gebruik de Ontwerpeditor om een Nieuw project te starten of open Mijn projecten. Lees meer over het maken van een afbeelding voor sociale media of je site.
  5. Opmerking: Als je je bestaande project niet ziet, selecteer Dashboard om terug te keren naar Website Builder of Digitale marketingsuite. Selecteer vervolgens Mijn producten onder je naam in de rechterbovenhoek om over te schakelen naar een andere site.

Via de mobiele app

1. Ga naar de App Store op je apparaat (iOS of Android).
  2. Zoek naar Over en download de app.
  3. Meld je aan met behulp van je GoDaddy-aanmeldgegevens.
  4. Begin met creëren of gebruik de Ontwerpeditor om een Nieuw project te starten of open Mijn projecten. Lees meer over het maken van een afbeelding voor sociale media of je site.