Aanmelden bij GoDaddy Studio

Met Contentontwikkelaar van GoDaddy Studio kun je opvallende visuele content voor elk platform maken, zonder dat je enige vaardigheden voor grafisch ontwerp nodig hebt.

Je kunt op twee manieren inloggen:

• In Website Builder of Digitale marketingsuite.
  • Via de mobiele app van GoDaddy Studio (Android en iOS).

In Website Builder of Digitale marketingsuite.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder of Online marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt.
  3. Ga naar Marketing > Contentontwikkelaar.
  4. Begin met creëren of gebruik de Ontwerpeditor om een Nieuw project te starten of open Mijn projecten.

Via de mobiele app

1. Ga naar de App Store op je apparaat (iOS of Android).
  2. Zoek naar GoDaddy Studio en download de app.
  3. Meld je aan met behulp van je GoDaddy-aanmeldgegevens.
  4. Begin met creëren of gebruik de Ontwerpeditor om een Nieuw project te starten of open Mijn projecten.