Help

Linux Hosting (cPanel) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak verbinding met mijn Linux -hostingaccount met SSH (Secure Shell)

Nadat je het SSH -protocol (Secure Shell) hebt ingeschakeld voor je Linux -hostingaccount, kun je verbinding maken via SSH met behulp van een client. We raden aan om PuTTy (Windows), Terminal (Mac) of OpenSSH (Linux) te gebruiken.

Om verbinding te maken via SSH heb je deze informatie nodig:

Heb je alle informatie begrepen? Aan de slag!

 1. Start de SSH-client.
 2. Voer de volgende informatie in:
  Veld Wat in te voeren ...
  Host Je domeinnaam of IP -adres
  Gebruikersnaam Je FTP-gebruikersnaam
  Wachtwoord Je FTP-wachtwoord
  Poort 22

 3. Nadat je de benodigde informatie in de SSH -client hebt ingevoerd, kun je een verbinding maken met je hostingaccount.

Opmerking: de SSH -client die je gebruikt, bepaalt de exacte stappen om verbinding te maken met je gedeelde hostingaccount.

Opmerking: we bieden informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, we onderschrijven producten van derden niet en bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of de betrouwbaarheid van dergelijke producten. Merken en logo's van derden zijn gedeponeerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.