Beheerde WordPress Help

Maak verbinding met mijn beheerde WordPress -server met SSH (Secure Shell)

Zodra je SSH hebt ingeschakeld op je Beheerde WordPress -account, volg je deze algemene stappen om verbinding te maken via SSH met behulp van een client.

Opmerking: De precieze stappen voor verbinding maken via SSH zijn afhankelijk van de SSH-client die je gebruikt (wij raden PuTTy aan voor Windows en Terminal voor macOS). Raadpleeg voor meer informatie de gebruikshandleiding van PuTTy of Terminal.

Voordat je deze stappen volgt, heb je deze informatie nodig:

Heb je alle informatie begrepen? Aan de slag!

1. Start de SSH-client.
  2. Voer de host (je domeinnaam of je IP-adres) en poort 22 in om de SSH-verbinding tot stand te brengen.
  3. Voer wanneer hierom wordt gevraagd je primaire FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord in.

Opmerking: Wij bieden informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers. Wij onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.