Maak op afstand verbinding met databases in Plesk -hosting

Door extern verbinding te maken met een database kun je het beheren met tools zoals MySQL Query Browser, MySQL Workbench of Microsoft SQL Server Management Studio Express.

Als je extern verbinding wilt maken met een database, ondersteunt Plesk deze functie standaard.

Opmerking: directe databaseverbindingen bieden geen ondersteuning voor beveiligde (SSL) verbindingen.

Toepassingsinstellingen

Toepassingen die extern verbinding maken met databases, gebruiken vergelijkbare instellingen. Je kunt de specifieke informatie van de database vinden met behulp vanBekijk mijn databasegegevens in Plesk -hosting .

Veld Wat in te voeren ...
Hostnaam of Server De hostnaam van uw database
Poort MySQL : 3306
MS SQL : 1433
Gebruikersnaam De gebruikersnaam van de databasegebruiker
Wachtwoord Het wachtwoord van de databasegebruiker
Database De naam van de database