Maak mappen om e -mails te organiseren

Maak mappen om je e -mails in je inbox te organiseren op Workspace Webmail. De Workspace Webmail Sort & File -functie onthoudt waar je berichten wilt hebben. Wanneer je e -mailberichten verplaatst, worden de criteria voor toekomstige archivering opgeslagen.

E -mailmappen maken

1. Klik op de knop Nieuwe map.
  2. Vul het volgende in:
    Mapnaam
    Voer een titel in voor de map.
    Als submap van:
    (Optioneel) selecteer je de map waaronder je de nieuwe map wilt zoeken.
  3. Klik op OK.

E -mailberichten organiseren

1. Klik op de naam van de map met de lijst met berichten die je wilt organiseren.
  2. Selecteer de e -mailberichten die je wilt verplaatsen.
  3. Selecteer in de lijst Verplaatsen naar de map waarnaar je de e -mailberichten wilt verplaatsen. Zie Over mappen voor meer informatie over mappen en mapopties .
  4. Klik op Verplaatsen .

Opmerking: je kunt een bericht ook verplaatsen door de naam van het bericht te selecteren en het, terwijl je de muisknop ingedrukt houdt, rechtstreeks naar de map te slepen.

Sorteren en bestanden gebruiken

1. Selecteer de e -mailberichten die je wilt verplaatsen.
  2. Selecteer Sorteren en bestand in de lijst Verplaatsen en klik vervolgens op Verplaatsen .
  3. (Optioneel) Als er geen gebruikelijke mappen zijn opgeslagen, selecteer je de map waarnaar je de geselecteerde e -mailberichten wilt verplaatsen en klik je op Verplaatsen .