Maak je eigen stijl

Je kunt kiezen uit verschillende vooraf ingestelde stijlopties in het menu Stijlen. Je kunt in al deze opties bovendien de bestaande instellingen voor kleur of tekst bewerken. Je kunt ook je eigen stijl maken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in je GoDaddy Email Marketing-account op Campagnes.
  3. Klik op Opstellen om een nieuwe campagne te maken, of op Bewerken voor een bestaande campagne.
  4. Klik op het tabblad Stijlen aan de rechterkant.
  5. Klik op Maak je eigen.
  6. Geef je stijl een unieke naam.
  7. Klik op de knop waarmee je je stijl wilt beginnen:
    • Met Nieuwe maken begin je bij het begin. Dit is de beste optie als je een nieuwe look wilt.
    • Met Huidige klonen kopieer je de stijl die op dat moment geselecteerd is. Dit is de beste optie als je een paar kleine wijzigingen wilt doorvoeren.
  8. Naast Naam kun je de naam van de stijl wijzigen.
  9. Naast de genoemde elementen kun je ook een hex-code gebruiken of op het gekleurde vakje klikken om een Kleurenkiezer te openen.

Wanneer je een optie selecteert, wordt de wijziging gelijk doorgevoerd in je campagne zodat je de nieuwe look direct kunt bekijken.

Element Details
    Achtergrond Dit is de kleur in de buitenrand, rondom je campagne.
    Voorgrond Dit is de kleur in je campagne, achter de tekst en afbeeldingen.
    Knop Naast de kleur kun je ook de stijl van je knoppen kiezen:
    • Platte knopstijl Plat
    • Ovalen knopstijl Ovaal
    • 3D-knopstijl 3D
    Rand Je kunt dit in- of uitschakelen door middel van het selectievakje. Dit is een gekleurde rand om je campagne, tussen de voorgrond- en achtergrondkleuren.
    Voettekst Je kunt dit in- of uitschakelen door middel van het selectievakje. Als dit is uitgeschakeld, wordt de informatie in de voettekst weergeven op de achtergrondkleur.
  10. Klik op het tabblad Tekst.
  11. Klik op een teksttype om de stijl ervan aan te passen.
  12. Klik op een optie om je stijl in te stellen.
    Optie Details
    Lettertype Selecteer je gewenste lettertype in het menu.
    Kleur Voer een hex-code in of klik op het gekleurde vakje om een Kleurenkiezer te openen.
    Grootte Klik op de grote A om de lettergrootte te vergroten en op de kleine A om deze te verkleinen. De grootte in pixels wordt weergegeven aan de rechterkant.
    Uitlijning Kies de uitlijning die je voor deze tekst wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit links, centreren, rechts en uitvullen.

Voor de tekst van Links kun je alleen de kleur kiezen. Alle andere instellingen worden overgenomen van de rest van de Tekst.

De uitlijning van de tekst op de Knoppen kun je hier niet wijzigen. Dit kun je doen in de knopmodule in het bewerkingsvenster.

De uitlijning van de tekst op de Voettekst kun je hier niet wijzigen. De uitlijning van de voettekst kun je instellen via de add-on Aanpassingen aan campagne.

13. Wanneer je klaar bent met een specifieke tekstsoort klik je op om terug te gaan naar de hoofdlijst met tekstsoorten.
  14. Wanneer je stijl klaar is, klik je op Bijwerken.

Je nieuwe aangepaste stijl wordt altijd weergegeven in je lijst met stijlen, zodat je deze voor elke campagne kunt gebruiken.