Maak en gebruik e -mailsjablonen

Maak en gebruik e -mailsjablonen wanneer u normale, standaardberichten verzendt.

Maak een sjabloon

1. Meld je aan bij je Workspace-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Opstellen .
  3. Stel je bericht op. Zie E -mailberichten opstellen voor meer informatie.
  4. Vanuit het menu Save selecteert u Opslaan als sjabloon.
  5. Voer in het veld Een sjabloonnaam invoeren de naam in die u voor de sjabloon wilt gebruiken.
  6. Klik op Opslaan en sluiten of Opslaan en bewerken , afhankelijk van of je de sjabloon wilt sluiten of aanvullende wijzigingen wilt aanbrengen.

Open je sjablonen

1. Meld je aan bij je Workspace-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Sjablonen .
  3. Klik in de weergavelijst op de naam van de sjabloon die je wilt verzenden, stel je bericht op en klik op Verzenden .
  4. Vul de velden in en breng de nodige wijzigingen aan. Zie E -mailberichten opstellen voor meer informatie.
  5. Klik op Verzenden .