Maak een virtuele map op mijn Windows -hostingaccount

Je kunt virtuele mappen op je hostingaccount maken die werken als aliassen voor mappen die zich ergens anders bevinden. In de URL coolexample.com/virtual_directory kan /virtual_directory bijvoorbeeld werken als een alias voor /temp/img/upload .

1. Aanmelden bij je Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik onderaan het gedeelte van de hosting dat je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  6. Klik op Virtuele mappen .
  7. Klik op Virtuele map maken .
  8. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .