Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een SQL -dumpbestand

Opmerking: dit is het tweede deel van het handmatig migreren van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account. Als je geen Pro Beheerde WordPress -account hebt, kun je hier meer informatie vinden .

Deel 1: Kopieer de map wp-content Deel 2: Maak een SQL -dumpbestand
Deel 3: Upload de sitecontent Deel 4: Werk de sitedatabase bij
Deel 5: Wijzig de tabelvoorvoegsels Deel 6: Breng de laatste wijzigingen aan

In deze stap ga je een SQL -dumpbestand maken van de database voor de WordPress -site die je handmatig verplaatst naar een Pro Beheerde WordPress -account. Deze stap duurt vijf tot tien minuten.

Hoe je het "dumpbestand" maakt, hangt af van je huidige host. Bij deze procedure wordt ervan uitgegaan dat je (zoals veel WordPress -gebruikers) cPanel gebruikt, en we zullen dit doen met phpMyAdmin.

1. Log in op je cPanel -hostingaccount voor de WordPress -site en start phpMyAdmin .
  2. Klik in de lijst met databases op de database van je WordPress -site.
    lijst met databases in phpMyAdmin
  3. Klik in de bovenste menubalk op Exporteren .
    klik op exporteren
  4. Selecteer in de lijst Exportmethode de optie Aangepast en klik vervolgens in het vak Tabel (len) op Alles selecteren .
    klik op aangepast en klik vervolgens op alles selecteren
  5. Zorg ervoor dat SQL is geselecteerd in de lijst Indeling (dat is de standaardinstelling).
  6. Selecteer in de lijst Opties voor het maken van objecten:
    • Voeg DROP TABLE/VIEW/PROCEDURE/FUNCTION/EVENT -instructie toe
    • CREATE TABLE -opties, en de opties ervan INDIEN NIET BESTAAN en AUTO_INCREMENT
    • Voeg tabel- en veldnamen toe aan aanhalingstekens

selecteer opties voor het maken van objecten
  7. Als je database groter is dan 300 MB (bijvoorbeeld als je veel posts, opmerkingen, extra media, enzovoort hebt), wijzig je de maximale lengte van de gemaakte query in 1047551. Laat deze waarde anders staan.
    de maximale lengte van de gemaakte query wijzigen
  8. Klik op Ga . Een bestand met de extensie .sql wordt geëxporteerd naar de standaard downloadlocatie op je computer.