Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

Maak een sociale mediabericht

Maak contact met je publiek op Facebook, Google Mijn Bedrijf en Twitter. Wanneer je een bericht schrijft, kun je je bericht op Facebook promoten.

Bereid voordat je begint je bericht voor. Gebruik de Contentontwikkelaar-tool om je eigen foto’s en afbeeldingen te maken die de aandacht van je publiek trekken. Zodra je je bericht en afbeeldingen hebt, ben je klaar om aan de slag te gaan!

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Selecteer Marketing > Blog in je Dashboard.
 1. Start je bericht.
  • Selecteer Bij het begin beginnen en schrijf een bijschrift. Kies een afbeelding of upload een nieuwe. Je kunt als je dat wilt meer dan één afbeelding toevoegen.
  • Je kunt ook Door sjablonen bladeren selecteren om de Contentontwikkelaar te starten. Kies een sjabloon, pas deze aan en als je klaar bent, selecteer je Doorgaan om een bijschrift toe te voegen en het delen van je bericht voor te bereiden.
 2. Selecteer welke sociale media-outlet(s) je wilt gebruiken voor je bericht: Facebook, Twitter en Google Mijn Bedrijf. Volg de aanwijzingen om verbinding te maken als je dit nog niet hebt gedaan.
 3. Selecteer Voorbeeld van bericht bekijken.
 4. Pas je bericht voor ieder kanaal aan en selecteer wanneer je het bericht wilt publiceren (nu of in de toekomst).
 5. Selecteer Publiceren om nu te publiceren of Plannen om in de toekomst te publiceren.

Opmerking: We bieden ook GoDaddy Social aan waarbij onze experts jouw onlineleven beheren, als jij je tijd liever anders besteedt.

Meer informatie