Maak een sitemap in WordPress

Je kunt de volgende stappen gebruiken om ervoor te zorgen dat je WordPress -site een sitemap heeft om de SEO -ranking te verbeteren.

Er zijn veel plug -ins die hiervoor kunnen worden gebruikt, we zullen het installeren van de Yoast SEO -plug -in behandelen . Als je besluit om een andere plug -in te gebruiken, zorg er dan voor dat je er een kiest die actief wordt onderhouden.

1. Log in op WordPress .
  2. Installeer een plug -in in WordPress .
  3. Activeer een plug -in in WordPress .
  4. Zodra Yoast is geïnstalleerd, klik je op SEO in het beheermenu.
  5. Klik op het tabblad Functies.
  6. Geavanceerde instellingen inschakelen.
  7. Kijk terug onder SEO in het beheermenu en klik op XML -sitemaps .
  8. Bevestig dat de sitemapfunctie is ingeschakeld.