Maak een Office 365 e-mailalias

Een e-mailalias is een extra e-mailadres dat e-mails omleidt naar een enkele inbox. U kunt maximaal 400 e-mailaliassen maken.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Microsoft 365 Admin en selecteer E-mail Aliassen .
    Tabblad Microsoft 365 Admin geopend om e-mailaliassen weer te geven
  3. Selecteer Alias toevoegen .
  4. Selecteer de gebruiker in het vak (als u één e-mailadres heeft, is dit standaard geselecteerd).
  5. Voeg uw nieuwe alias toe aan het Voer Alias in box en selecteer Opslaan .

Je nieuwe e-mailalias wordt vermeld in het E-mailaliassen bladzijde. U kunt hier op elk moment komen om extra aliassen toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.