Maak een kopie van een bestand of map in mijn Linux -hostingaccount

Je kunt exacte kopieën van bestanden maken in je Linux -hostingaccount.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linker bovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u File Manager.
    selecteer bestandsbeheer
  4. Selecteer in cPanel Bestandsbeheer het bestand of de map en selecteer vervolgens Kopiëren .
  5. Vul de velden in en selecteer Bestanden kopiëren .