Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een kopersprofiel met standaard domeinregistratie

Als je van plan bent om meerdere domeinen aan te schaffen, bespaar dan tijd door een kopersprofiel in te stellen. Wijs op het moment van aanschaf een profiel toe om automatisch de registratietijd, de DNS-locatie en contactgegevens in te stellen en automatische verlenging in of uit te schakelen voor alle domeinen in je winkelwagen.

1. Ga naar je GoDaddy Mijn profiel profielpagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer Standaardinstellingen domein en vervolgens Profiel toevoegen .
  3. Voer een kopersprofielnaam in en kies vervolgens Ja om het profiel in te stellen als je standaardprofiel . Zelfs als je niet dit profiel als de standaard in te stellen, toch krijg je de mogelijkheid om dit profiel bij de aankoop te selecteren.
  4. Selecteer in de lijst Altijd mijn domeinen registreren voor een registratietijd (1, 2, 3, 5 of 10 jaar - van invloed op de domeinprijzen in de winkelwagen bij het afrekenen).
  5. Selecteer of je wilt dat domeinen automatisch of handmatig worden verlengd.
  6. Als je DNS -beheer wilt, voer je je naamservers in. Ga anders naar de volgende stap.
  7. Vul het gedeelte Domeincontactinformatie in .

Opmerking: Selecteer Deze informatie gebruiken voor mijn technische, administratieve en factureringscontacten om dezelfde informatie te gebruiken voor al je contactpersonen.

8. Klik op Wijzigingen opslaan.