Maak een gedeelde mailbox

Met gedeelde postvakken kan een groep mensen berichten lezen en verzenden vanaf een gemeenschappelijk e -mailadres. Als een klant bijvoorbeeld een e -mail stuurt naar info@coolexample.com , kunnen werknemers die toegang hebben tot dat postvak het bericht ontvangen en erop reageren.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het instellen van e-mail .

Verplicht: Je hebt beheerdersmachtigingen nodig om een gedeeld postvak te maken. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar geadresseerden en selecteer vervolgens gedeeld .
  3. SelecteerPlus Nieuw .
  4. Voer in het nieuwe venster het volgende in:
    • Weergavenaam : De naam van je gedeelde postvak. Dit is wat ontvangers te zien krijgen als ze e -mail van dit adres ontvangen.
    • E -mailadres : De naam van het e -mailadres voor de @, zoals contactpersoon voor algemene vragen of verkopen voor je verkoopteam. Selecteer je domein in de lijst na @.
  5. Selecteer onder GebruikersPlus Toevoegen .
  6. Voer je voorkeursgebruikers in om hen toestemming te geven voor dit gedeelde postvak en selecteer OK .
  7. Selecteer Opslaan . Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat het gedeelde postvak beschikbaar is voor alle gebruikers.
  8. (Optioneel) Selecteer om je machtigingen aan te passenPotlood Bewerken > mailbox delegeren .Plus Voeg of toeMinpuntje Verwijder gebruikers voor de door jou gekozen toestemming en klik vervolgens op Opslaan .