Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een exporteerbare lijst van mijn domeinen

Een exporteerbare lijst kan worden gebruikt om informatie over je domeinnamen te bekijken en die informatie lokaal op je apparaat op te slaan. Je kunt vanuit je account een exporteerbare lijst maken en downloaden in een CSV- of XML -bestandstype.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt exporteren. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Exporteren .
  4. Kies de instellingen voor je export, waaronder de profielnaam, de kolommen die je wilt weergeven en de bestandsindeling.
  5. Selecteer OK om de instellingen voor je export te bevestigen.
  6. Selecteer Nu downloaden om je geëxporteerde lijst onmiddellijk te downloaden. Je domeinlijst wordt gedownload naar je apparaat in de bestandsindeling die je hebt geselecteerd.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.