Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een e -mailregistratieformulier

Met de webwinkel kun je een registratieformulier maken waarop klanten hun e -mailadressen kunnen indienen. Door aankondigingen van je e -maillijst te verzenden, kun je het aantal terugkerende winkelbezoeken een boost geven door abonnees op de hoogte te stellen van uitverkopen en andere aanbiedingen.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
 3. Ga bovenaan het scherm naar het tabblad Promoten en klik op Promoten en zoek naar het deelvenster E -mailaanmeldingen onder aan de pagina.
 4. Klik op Inschakelen .
  aanmeldingsformulier voor e-mail
 5. Voer in het venster E -mailregistraties in je webwinkel verzamelen een aangepast bericht voor je klanten in.
  aanmeldingsformulier voor e-mail
 6. Klik op Opslaan en er wordt een registratieformulier toegevoegd aan de contactpagina 's en kassapagina's van je webwinkel. (Klik op Winkel weergeven om je formulier te bekijken. De locatie is afhankelijk van het thema dat je gebruikt.)
  E-mailaanmeldingsformulier-in-webwinkel
 7. De pagina Je winkel promoten wordt opnieuw weergegeven, waar je het registratieformulier op elk gewenst moment kunt uitschakelen of bewerken.
  Klik op Uitschakelen of Bewerken om het aanmeldingsformulier te wijzigen

Opmerking: Ga in Website Builder naar de plek op de pagina waar je je aanmeldingsformulier voor e -mail wilt hebben. Voeg een sectie toe en zoek naar Abonneren .

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.