Maak een DNS -sjabloon

Maak een DNS -sjabloon om snel meerdere DNS -records toe te passen op uw domeinen, in plaats van handmatig afzonderlijke records aan elk domein toe te voegen. Je kunt afzonderlijke records toevoegen aan het sjabloon of records kopiëren vanuit een ander domein in je account.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer DNS > DNS -sjablonen .
    dns -sjablonen menuoptie
  3. Selecteer TOEVOEGEN om een nieuw sjabloon te maken.
  4. Voer een naam in voor je sjabloon en selecteer vervolgens Opslaan .
  5. Kies de optie die het beste bij je past:
    • Individuele records toevoegen : Selecteer een recordtype in het vervolgkeuzemenu en voer de vereiste recordgegevens handmatig in.
    • Selecteer uit een domein : Kies een domein uit het vervolgkeuzemenu om de records uit het zonebestand van de geselecteerde domeinnaam te kopiëren.
  6. Selecteer Opslaan of Toepassen als je klaar bent.
  7. Voeg indien nodig meer individuele records toe door TOEVOEGEN te selecteren en de vereiste recordgegevens in te voeren.