Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een DNS -sjabloon

Maak een DNS -sjabloon om snel meerdere DNS -records toe te passen op uw domeinen, in plaats van handmatig afzonderlijke records aan elk domein toe te voegen. Je kunt afzonderlijke records toevoegen aan het sjabloon of records kopiëren vanuit een ander domein in je account.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. Selecteer DNS > DNS -sjablonen .
  dns -sjablonen menuoptie
 3. Selecteer TOEVOEGEN om een nieuw sjabloon te maken.
 4. Voer een naam in voor je sjabloon en selecteer vervolgens Opslaan .
 5. Kies de optie die het beste bij je past:
  • Individuele records toevoegen : Selecteer een recordtype in het vervolgkeuzemenu en voer de vereiste recordgegevens handmatig in.
  • Selecteer uit een domein : Kies een domein uit het vervolgkeuzemenu om de records uit het zonebestand van de geselecteerde domeinnaam te kopiëren.
 6. Selecteer Opslaan of Toepassen als je klaar bent.
 7. Voeg indien nodig meer individuele records toe door TOEVOEGEN te selecteren en de vereiste recordgegevens in te voeren.

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.