Maak een distributiegroep

Opmerking: we werken aan een oplossing voor een probleem met distributiegroepen. Als je een fout ziet, wacht dan een uur en probeer het opnieuw. Of beheerders kunnen distributiegroepen maken in het Exchange -beheercentrum (EAC). Meld je aan met je e -mailadres en wachtwoord. Lees meer van Microsoft .

Met distributiegroepen kunt u meerdere gebruikers in uw organisatie bereiken met één e -mailadres. Ze zijn geweldig als je meerdere projecten of afdelingen hebt - gebruik gewoon één e -mailadres om aankondigingen of uitnodigingen voor vergaderingen te verzenden.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

Vereist: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om distributiegroepen te maken. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Admin > Distribution Groups.
    Selecteer Distributiegroepen in het menu Microsoft 365 Admin
  3. Selecteer Distributiegroep toevoegen .
  4. Voer de naam van je distributiegroep in.
  5. Voer het adres van je distributiegroep in .
    Distributiegroep, Marketingteam en adres, marketing@coolexample.com
  6. Schakel de schakelaar in als u wilt dat gebruikers buiten uw organisatie e -mail verzenden naar deze groep.
  7. Selecteer het selectievakje naast de naam van een gebruiker om deze toe te voegen aan de groep.
  8. Selecteer Opslaan . Je nieuwe distributiegroep is klaar voor gebruik.

Je kunt toevoegen,Potloodknop bewerken, ofPrullenbak knop distributiegroepen op elk moment verwijderen.