Maak een distributiegroep

Met distributiegroepen kunt u meerdere gebruikers in uw organisatie bereiken met één e -mailadres. Ze zijn geweldig als je meerdere projecten of afdelingen hebt - gebruik gewoon één e -mailadres om aankondigingen of uitnodigingen voor vergaderingen te verzenden.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Microsoft 365 -beheerder > Distributiegroepen .
    Selecteer Distributiegroepen in het menu Microsoft 365 Admin
  3. Selecteer Distributiegroep toevoegen .
  4. Voer de naam van je distributiegroep in.
  5. Voer het adres van je distributiegroep in .
    Distributiegroep, Marketingteam en adres, marketing@coolexample.com
  6. Schakel de schakelaar in als u wilt dat gebruikers buiten uw organisatie e -mail verzenden naar deze groep.
  7. Selecteer het selectievakje naast de naam van een gebruiker om deze toe te voegen aan de groep.
  8. Selecteer Opslaan . Je nieuwe distributiegroep is klaar voor gebruik.

Je kunt toevoegen,Potloodknop bewerken, ofPrullenbak knop distributiegroepen op elk moment verwijderen.

Verwante stappen

Meer informatie

• Maak een alias zodat klanten een algemeen e -mailadres kunnen versturen.