Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een database in Plesk

Je kunt rechtstreeks via Plesk nieuwe databases aanmaken op je Windows -server.

1. Meld je aan bij Plesk .
  2. Klik aan de rechterkant op Databases .
  3. Klik op Nieuwe database toevoegen .
  4. Geef je database een naam in het vak Databasenaam.
  5. Kies je databasetype, MySQL of SQL Server.

Opmerking: Je kunt SQL Server pas kiezen als je SQL Server (Standard/Web of Express) toevoegt aan Plesk.

6. Maak een databasegebruikersnaam in het vak Databasegebruikersnaam.
  7. Geef deze database -gebruikersnaam een wachtwoord in het vak Nieuw wachtwoord en bevestig dit in het volgende vak.
  8. (Alleen MySQL): Selecteer welk type externe toegang je wilt toestaan in de sectie Toegangscontrole.
  9. Als je tevreden bent met je selecties, klik je op OK .

Je hebt nu een nieuwe database op je server.

Volgende stappen

• U kunt SQL Server Management Studio gebruiken om een Microsoft SQL Server -database naar uw server te verplaatsen.
  • Je kunt phpMyAdmin gebruiken om een MySQL -databaseback -up te importeren naar je server.