Maak een back -up van mijn website in Windows Hosting

Bewaar altijd een back -up van je website - er is geen andere manier om je voor te bereiden op het onverwachte. GoDaddy biedt je drie opties voor back -ups:

MethodeExtra vergoedingInstructies
AutomatischJaBeschikbaar via Website Backup
HandleidingNeeGebruik dit artikel
GeplandNeeGebruik dit artikel

Handmatige back -ups in Plesk

Waarschuwing:

Als je handmatig een back -up van je website maakt in Plesk, wordt deze tijdelijk uitgeschakeld. Bezoekers van je site zien de pagina 503 Service tijdelijk niet beschikbaar.

1. Klik op de startpagina van Plesk op Back -upbeheer .
  2. Klik op Back-up maken.
  3. Vul de velden op het scherm in. Besteed veel aandacht aan het gedeelte Back -upinhoud - om een back -up van je website te maken, moet je Domeinconfiguratie en inhoud selecteren .
  4. Klik op OK

Je moet ook een back -up maken van databases in je account .

Geplande back -ups in Plesk

1. Klik op de startpagina van Plesk op Back -upbeheer .
  2. Klik op Meer acties en vervolgens op Geplande back -upinstellingen .
  3. Vul de velden op het scherm in. Besteed veel aandacht aan het gedeelte Back -upinhoud - om een back -up van je website te maken, moet je Domeinconfiguratie en inhoud selecteren .
  4. Klik op OK

Volgende stap