Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een back -up van mijn Gen 4 -server

Elke week maken we een back -up voor je Generation 4 VPS. Nieuwe back -ups overschrijven de momentopname van de vorige week.

Als je wilt, kun je op elk moment handmatig een back -up maken. Als je handmatig een back -upbestand maakt, wordt het vorige handmatige back -upbestand overschreven.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

Opmerking: dit artikel is alleen van toepassing op Generation 4 VPS.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de Generation 4 VPS waarvan je een back -up wilt maken op Beheren .
  4. Klik op Serveropties en selecteer vervolgens Server stoppen .
    klik op server stoppen

Opmerking: Als je de server uitschakelt voordat je een back -up maakt, wordt de meest nauwkeurige back -up gemaakt.

5. Klik in de linkerbovenhoek van de pagina naast Dashboard op Back -ups .
    selecteer back -ups
  6. In het gedeelte Op aanvraag hieronder Wil je een nieuwe back -up maken? klik op Maken .
  7. Voer een Back-upnaam in voor het bestand. De bestandsnaam moet 5 tot 16 tekens lang zijn en mag alleen letters, cijfers, koppeltekens en onderstrepingstekens bevatten.
  8. Klik op Nu een back-up maken. We maken een back-upbestand aan. Wanneer dit bestand gereed is, verschijnt de naam van het nieuwe back-upbestand in de sectie Op aanvraag.

Laat me zien hoe dit moet